Beveiliging Evenementen op het water


Om b.v. evenementen op het water te organiseren komt veel bij kijken. Met name als het gaat om de veiligheid en doorstroming van de beroepsvaart- en pleziervaart op het water. Maar natuurlijk ook de deelnemers zelf en haar omstanders.

Bij o.a. evenementen zoals zeilwedstrijden is het haast, zonder verkeersbegeleiders- of scheepvaartbeveiliging, bijna onmogelijk om als organisatie zich te wapenen tegen recreanten, maar ook belangstellenden, om deze buiten het parcours te houden. 

Naast de scheepvaartbegeleiding- of beveiliging kunnen de diensten zoals E.H.B.O- Handhaving- Politie- Ambulance- of brandweer aan boord als opstappers deel uitmaken van de bemanning. Maar uiteraard ook een afgevaardigde(ster) van de organisatie. 

Wat hebben wij aan boord

Naast de benodigde technische apparatuur hebben wij ook online internet op elk vaartuig. Ook heeft de MTC-10 en de MTC-16 een DigiCam camera aan boord waarmee live meegekeken kan worden en opnamen kunnen worden gemaakt. Zowel foto- als filmbeelden.

        Door wie zijn wij in te huren

  • Gemeentelijke diensten zoals Toezicht & Handhaving 
  • Provinciale overheden
  • Landelijke overheidsdiensten
  • Organisatoren van Evenementen
  • Haven Beveiligings & BewakingsdienstenDe MTC-16 is de voormalige politieboot de P55 welke dienst heeft gedaan in Amsterdam en omstreken. Een uitermate geschikt vaartuig om bij deze dienstverlening als vlaggenschip te fungeren.

Wij hebben meerdere geschikte vaartuigen om deze dienstverlening te kunnen aanbieden. Toch willen wij graag u aandacht nog vestigen op de MTC-14 en MTC 15. Deze beide vaartuigen zijn snelle interventie RIB's welke ook dienst hebben gedaan als politievaartuigen.


E-mailen
Bellen